Cenovnici i Katalozi
Posete:
Danas: 160Ukupno: 218529

Reklamna galanterija

LASERSKO GRAVIRANJE REKLAMNE GALANTERIJE

Lasersko graviranje reklamnog materijala, lasersko graviranje reklamne galanterije, lasersko graviranje olovaka, upaljača, rokovnika...Lasersko graviranje  pribora za pisanje i ostalog kancelarijskog pribora, privezaka, upaljača, poklon eksponata i ostalih artikala iz širokog spektra reklamne galanterije.

Materijal podloge za lasersko graviranje moze biti metal, plastika, eko koža, skaj, anodizirane površine, farbane površine, neprovidno staklo, mat keramika i slični homogeni materijali. Format pripreme laserskog graviranja može biti raster (JPEG, GIF, TIFF, PNG, BMP) ili  vektor (DWG ,DXF, PLT, SVG).

 

LASERSKO GRAVIRANJE OLOVAKA I KANCELARIJSKOG PRIBORA

Graviranje olovaka i kancelarijskog pribora se može raditi veoma brzo i efikasno. Na olovkama se može laserom gravirati sve, od teksta do grafike. Kada se radi lasersko graviranje grafike na olovkama treba voditi računa o kvalitetu i formatu grafike koji se unosi u aplikaciju koja kontroliše graviranje. Što je grafika kvalitetnija, to će i lasersko graviranje na olovkama dati bolje rezultate. Najpogodnije za lasersko graviranje su olovke koje imaju metalne delove ili su cele izrađene od metala.

Pored olovaka, moguće je raditi lasersko graviranje teksta i grafike i na ostalim elementima kancelarijskog pribora. Bilo da se radi o brendiranju ili korišćenju laserski graviranih elemenata kancelarijskog pribora u reklamne svrhe, graviranje laserom je najtrajniji i najreprezentativniji način ispisivanja ili iscrtavanja na malim površinama.

LASERSKO GRAVIRANJE PRIVEZAKA, UPALJAČA, USB MEMORIJA…

Osim olovaka i kancelarijskog pribora, uspešno se laserski mogu gravirati i privesci, upaljači, USB memorije, memorijske kartice i slično. Kao što je već pomenuto gravura laserom je trajna i nemoguće ju je ukloniti sa podloge osim grebanjem. Lasersku gravuru je moguće izvesti u raznim bojama promenom frekvencije laserskog zraka tako da se može dobiti veoma realističan prikaz željene aplikacije.

Lasersko graviranje reklamnih upaljača, zipo upaljača, lasersko graviranje poklona i nakitaLasersko graviranje privezaka od metala, lasersko graviranje poklon privezaka, lasersko graviranje reklamnih privezakaLAsersko graviranje reklamnog materijala, lasersko graviranje privezaka za ključeve, privezaka za nakitLAsersko graviranje privezaka za kancelarijske i auto ključeve, lasersko graviranje reklamnih privezakaLasersko graviranje na rokovniku i agendi, lasersko graviranje reklamniog materijala Novi Beograd

LASERSKO GRAVIRANJE ROKOVNIKA, AGENDI…

Bez obzira na to što se najbolji rezultati laserske gravure postižu na čvrstim podlogama, posebno na metalima visoke tvrdoće, uspešno se mogu laserski gravirati i rokovnici, agende, akt-tašne, fascikle i drugi elementi poslovnog okruženja napravljeni od kože, skaja i nekih mekih materijala. Na rokovnicima i ostalim elementima poslovnog okruženja se takođe može laserski gravirati tekst kao i grafika.

Lasersko graviranje olovaka kao reklamnog materijala, lasersko graviranje hemijskih olovaka Novi BeogradLasersko graviranje reklamnih hemijskih olovaka, lasersko graviranje reklamne galanterije BeogradLasersko graviranje na rokovnicima i agendama, lasersko graviranje na skaju, koži i kartonuLasersko graviranje na agendama i reklamnim rokovnicima, kalendarima i sl. Tenzor Laser doo Novi Beograd