Cenovnici i Katalozi
Posete:
Danas: 160Ukupno: 218529

O nama

TENZOR DOO

TENZOR je osnovan 1993. godine kao Samostalna zanatska radnja SZR TENZOR. Godine 2008. pravna forma je promenjena u doo i od tada preduzeće postoji kao TENZOR doo.

Pretežna delatnost firme, koja postoji već više od dvadeset godina, je do 2014. bila mašinska obrada metala, proizvodnja  PROCESNE OPREME (miksera i dozatora) kao i MEDICINSKE OPREME (šinskih sistema, pomoćnog pribora za intenzivnu negu i operacione sale. Svi proizvodi u okviru koje je TENZOR plasirao na tržište su rezultat sopstvenog razvoja.

 

 

TENZOR LASER – LASERSKO GRAVIRANJE NOVI BEOGRAD, SRBIJA

Lasersko graviranje kao jedna od novijih delatnosti TENZOR doo firme, zasnovana je na ideji o proširenju asortimana usluga i proizvoda. Laserskim graviranjem TENZOR LASER doo je počeo da se bavi 2014. a od opreme za lasersko graviranje i markiranje koristi FIBER LASER , Yb – doped , YAG.

Sedište ogranka firme TENZOR doo, pod nazivom TENZOR LASER je u Beogradu, tačnije na Novom Beogradu.

Lokaciju TENZOR LASER ogranka, u slučaju da vam treba neka od usluga laserskog graviranja  ili želite sa saznate više o našim mogućnostima, možete pogledati na linku LOKACIJA LASERSKOG GRAVIRANJA I MARKIRANJA, a ako želite da nas kontaktirate telefonom ili slanjem maila, molimo pogledajte kontakt informacije na stranici KONTAKT ZA LASERSKO GRAVIRANJE.