Cenovnici i Katalozi
Posete:
Danas: 158Ukupno: 218527

Lasersko graviranje pločica

LASERSKO GRAVIRANJE PLOČICA

Proizvodnja pločica za lasersko graviranje, metalne pločice za lasersko graviranjeLaserski gravirane pločice (TAGS) su značajan segment u asortimanu laserski graviranih proizvoda. Samo mašta je granica za njihovu primenu. Laserski se mogu gravirati sve vrste metalnih, anodiziranih (eloksiranih), galvaniziranih i farbanih pločica. Format pripreme za lasersko graviranje pločica može biti raster (JPEG, GIF, TIFF, PNG, BMP) ili vektor (DWG, DXF, PLT, SVG). Maksimalna površina jednog motiva koji se laserski gravira je 170 x 170 mm.

Svaki motiv zadovoljavajuće rezolucije ( fotografiju, grafiku, tekst, crtež ili simbol), moguće je importovati u upravljački program i laserski izgravirati na metalnoj ili nekoj drugoj površini.

 

TENZOR DOO, osim usluge laserskog graviranja, bavi se i proizvodnjom metalnih pločica raznih oblika i veličina. Primarni materijali su prohrom (inox), aluminijum i mesing, lim različitih debljina.

VRSTE PLOČICA ZA LASERSKO GRAVIRANJE:

NATPISNE PLOČICE – Lasersko graviranje pločica za vrata, spratnih pločica, hotelskih pločica…

REKLAMNE PLOČICE – Laserska gravura brenda za tašne, obuću, za firmiranje drugih proizvoda…

PIKTOGRAMI – Lasersko graviranje obaveštenja, upozorenja, zabrana…

JUVELIRSKE PLOČICE – YAG laser graviranje nakita, gravura na privescima, pločicama za minđuše, pločicama za narukvice…

PLOČICE ZA KUĆNE LJUBIMCE ( PET TAGS ) Lasersko ispisivanje podataka na pločicama, imena, adrese kućnih ljubimaca…

LIČNE PLOČICE – Lasersko graviranje imena, datuma, posveta, horoskopskih znakova, fotografija po želji…

ART PLOČICE -Graviranje grafike, fotografija, simbola, ikona i religioznih motiva laserom na pločicama…

LASERSKO GRAVIRANJE “DOG TAG” PLOČICA

Lasersko graviranje na pločicama od metala i ostalih materijala postaje sve popularnije među teen age populacijom. Poslednjih godina upotreba pločica od metala i nemetala se širi i na ostale modne trendove, tako da možemo naći Dog Tag pločicu (laserski gravirannu) kao modni detalj i u visokoj modi.

Na pločicu se laserom mogu izgravirati lični podaci, simboli, fotografije ili lineart idola, stavovi, omiljeni citati i drugi sadržaji kojima želimo istaknuti pripadnost ili simpatiju nekoj ideji ili osobi. Neki ljudi koriste pločice da bi istakli svoje zdravstvene probleme kao što su dijabetes, srčane bolesti, jake alergije ili slično iz bezbednosnih razloga. Takve oznake, trajne, laserski gravirane u nekim situacijama mogu biti vrlo korisne. Pločice na koje se laserski graviraju podaci se takođe mogu koristiti kao oznaka na ličnom prtljagu, kao privezak za ključeve, propusnica za klubove i sl.

LASERSKO GRAVIRANJE NATPISA NA PLOČICAMA

Natpisnim pločicama se obeležava posed ili ističe obaveštenje. U zavisnosti od namene, mogu biti od različitih materijala a najsavremeniji način ispisivanja je lasersko graviranje. Trajnost, preciznost i brzina ispisa su ključne prednosti graviranja laserom. Najbolja estetika postiže se na metalnim, naročito na INOX pločicama. Yag fiber laser, izborom režima rada, postiže različite nijanse iz monohromatskog spektra i finu regulaciju dubine gravure. Ova grupa pločica pokriva natpise na ulaznim vratima, poštanskim sandučićima, kancelarijama, restoranima, hotelima, imena ulica, kućne brojeve , piktograme i još mnogo toga.

Lasersko graviranje natpisa  na metalnim pločicama, lasersko graviranje imena i citata na pločicamaLasersko graviranje pločica za natpise, lasersko graviranje metala i nemetala, Tenzor Laser doo BeogradLasersko graviranje pločica za vrata, lasersko graviranje pločica za kancelarije. Tenzor laser Beograd

LASERSKO GRAVIRANJE REKLAMNIH PLOČICA

Lasersko graviranje reklamnih pločica se uglavnom radi u serijama i one se koriste za obeležavanje brendova, naziva firmi ili se koriste u nekim slučajevima i kao metalne vizit karte. Tenzor Laser ima mogućnost da svojim klijentima ponudi širok spektar reklamnih pločica različitih dimenzija, materijala, oblika i boja. Uz proizvodnju i prodaju pločica, Tenzor Laser vrši i uslužno lasersko graviranje pojedinačno ili u serijama.

Lasersko graviranje reklamnih pločica, lasersko graviranje pločica sa natpisimaLasersko graviranje metalnih reklamnih pločica i lasersko graviranje metalnih pločica za natpiseLasersko graviranje metalnih pločica za priveske i brendiranje, lasersko graviranje brend metalnih pločicaLasersko graviranje pločica za vrata, lasersko graviranje metalnih i nemetalnih pločica za natpise

LASERSKO GRAVIRANJE PLOČICA ZA KUĆNE LJUBIMCE

Lasersko graviranje pločica za kućne ljubimce se radi uglavnom radi obeležavanja naziva, tj. imena kućnog ljubimca, imena i adrese vlasnika. U nekim slučajevima se pločice za kućne ljubimce koriste i kao natpisne pločice na kavezima, korpama, kućicama.

Lasersko graviranje pločica za kućne ljubimce, lasersko graviranje dog tag pločicaLasersko graviranje pločica za pse, mačke i sl., Lasersko graviranje na metalnim pločicamaLasersko graviranje na metalnim pločicama razne namene, lasersko graviranje Beograd Tenzor laser dooLasersko graviranje na nemetalnim pločicama, proizvodnja pločica za lasersko graviranjeLasersko graviranje za kućne ljubimce, lasersko graviranje pločica sa natpisima, i imenima

LASERSKO GRAVIRANJE ART PLOČICA

Lasersko graviranje art pločica u stvari predstavlja prenošenje neke umetničke forme sa platna, papira, ili nekog drugog materijala na uglavnom metalne pločice laserskim graviranjem. Naravno, da bi se to moglo uraditi potrebno je osnovnu umetničku formu preneti u digitalni oblik, bilo skeniranjem ili fotografisanjem i onda pripremiti za lasersko graviranje.